Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Turismens Børnedag

Mød 30 top motiverede børn i alderen 6-12 år, der via ”mode-trendshow”, paneldebat og workshop præsenterer sig selv og giver frimodige input. Det sikrer dig viden til dine kommende produkter og kommunikation.
 
Dagen vil være fyldt med input om børns tankemåde, væremåde, medievaner samt beslutningsprocesser i forbindelse med valg af ferie og oplevelser. Desuden vil der være rig mulighed for at netværke med andre, der arbejder med børn.

Dagens fokus:
Kom helt tæt på nutidens 6-12 årige og få en viden, der kan anvendes til at styrke virksomhedens position på markedet og til udvikling af nye produkter og oplevelser.  

• En kortlægning og dokumentation af hvor meget børn bestemmer i indkøbsfamilien, både direkte og indirekte, herunder valg af sommerferiested og endagsudflugtsmål, målt via større sammenlignelige analyser blandt forældre gennemført i 2004, 2007 og nu senest i maj 2010.

• Indbilk i børnegenerationens fritidsaktiviteter, holdninger, medievaner, indkøbsvaner og personligheder. Helt konkret vil vi via et mode-trendshow med børn blive præsenteret for forskellige "børnearketyper" og derigennem få viden om børnene.

• Paneldebat mellem 3 familier og gæsterne om hvad der lægges vægt på ved valg af ferie-/udflugtsmål, hvad oplevelsen skal give familien undervejs samt en "live" præsentation af beslutningsprocesserne i forbindelse med valg af ferie- og oplevelsessted.

• Workshop: Besøg "eksperterne" (børnene) og få deres holdning til din virksomheds konkrete produkter, brand eller kommunikation.

• Mulighed for at tale om et individuelt produktudviklingsforløb med projekt "Leg og Læring - Kids n’ Tweens Lifestyle".

Se fotos og presseklippet fra TV2 Fyn¨

Se film fra dagen.

 •  
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  1  2  3  

  Praktisk info

  Laboratorie: Turisme & Oplevelser
  Dato 09.06.2010
  Tid 09:30 - 16:00
  Sted Fyrtøjet - Et Kulturhus for Børn
  Adresse Hans Jensens Stræde 21
  5000 Odense C
  Se adresse på kort
  Se deltagerliste >>