Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Businessmiddag - AFLYST

På grund af for få tilmeldinger må vi desværre aflyse businessmiddagen d. 4. juni.

Vi vil gerne invitere til en businessmiddag for erhvervs- og skolefolk i Spinderihallerne tirsdag  den 4. juni kl. 16.30 - 19.00. I projekt Leg & Læring - Kids n' Tweens Lifestyle tror vi nemlig på, at både skole og erhvervsliv kan profitere af et tættere og mere forpligtende samarbejde.

Formålet med businessmiddagen er at pleje og opdyrke samarbejde og kontakter mellem skoler og virksomheder. Har du en idé til et nyt samarbejde, kan du bruge businessmiddagen til at søge partnere eller få sparring på ideen fra virksomheder og skoler, der har prøvet dét med partnerskaber før. I så fald, skal du blot forberede en kort præsentation på max. 5 minutter, samt melde titlen på din idé tilbage til Andreas Waaben, anwaa@vejle.dk.

Businessmiddagen åbnes af borgmester Arne Sigtenbjerggaard. Herefter tre korte oplæg af dir. John Dyrlund fra Cowi og medlem af Dansk Industris bestyrelse i Trekantområdet, Jørgen Aabo, leder af skoletjenesten på Grundfos, samt Anders Høgsbro Holm, pædagogisk konsulent i skoleafdelingen i Vejle Kommune. Aftenen afsluttes med middag og uformel snak.

Det er første gang vi er værter for en businessmiddag, men bliver den en succes, vil vi gøre den til en årligt tilbagevendende begivenhed i Spinderihallerne.

Tilmelding til businessmiddagen:
Deltagelse i businessmiddagen er gratis, men hvis man melder fra efter 28. maj eller udebliver, vil man dog blive opkrævet et gebyr på 200 kr. Der er et begrænset antal pladser på sammenlagt 50 deltagere fordelt på virksomheder, vidensinstitutioner og skoleledere i regionen.
Tilmelding efter først til mølle princippet på http://www.kidsntweens.dk/idp346idd11.asp  Deadline 28. maj.


Program:

16.30 Velkommen v/ borgmester Arne Sigtenbjerggard og Katrine Holm Kanstrup, projektleder for Leg og Læring - Kids n' Tweens Lifestyle

16.40 Hvorfor skal skoleelever samarbejde med virksomheder? v/ Anders Høgsbro Holm, pædagogisk konsulent i skoleafdelingen i Vejle Kommune.  Med udgangspunkt i  projektforløbet ”Samarbejde mellem skole og virksomheder” vil Anders Høgsbro Holm give  nogle konkrete bud på værdien af samarbejdet for både skole og virksomhed.  Projektforløbet var et samarbejde mellem LoL – Kids n' Tweens Lifestyle og Skolen i Bevægelse.

16.50 John Dyrlund, direktør i Cowi og medlem af Dansk Industris bestyrelse i Trekantområdet.

17.00 Jørgen Aabo, leder af skoletjenesten på Grundfos (eksempler fra grundskole. Viser kort film)

17.15 – 17.50 Idé-pitch. Præsentation af idéer fra partnere og øvrige deltagere. Hurtig sparring fra tilhørerne.
 
Aftenen afsluttes med middag og uformel snak.

Praktisk info

Laboratorie: Fælles
Dato 04.06.2013
Tid 16:30 - 19:00
Sted Spinderihallerne
Adresse Spinderigade 11
7100 Vejle
Se adresse på kort