Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

AFLYST - Konference om fremtidens skole

Det er med lige dele beklagelse og ærgrelse, at vi må aflyse vores En dag i Fremtidens Skole den 9. april. Men lockout’en forhindrer både lærere og elever i at deltage – og det var jo ligesom en hovedpointe! Og da projektet nærmer sig sin afslutning, kan vi desværre heller ikke nå at udskyde arrangementet.

MEN, I kan stadig nå at deltage i vores sidste workshop den 23. maj her i Spinderihallerne. Temaet bliver Design MED børn og har som formål at dele al den viden og de erfaringer, som projektet har genereret m.h.t. inddragelse af børn i designprocessen. Der vil være oplæg fra både partnere og udenlandske forskere og tid til arbejde og dialog i mindre grupper. Hold øje med opslag her på hjemmesiden – kommer en af de nærmeste dage.

 

En Dag i Fremtidens Skole – med fokus på det fysiske læringsmiljø

Tirsdag 9. april i Spinderihallerne kl. 9.00-16.00. Husk også den efterfølgende business middag fra kl. 16.30-19.00.

Dagen henvender sig især til skolefolk og virksomheder, der samarbejder med og leverer til skoleverdenen, samt alle øvrige, der interesserer sig for samarbejdet mellem skolen og erhvervslivet.

Med arrangementet ”En dag i fremtidens Skole” sætter vi fokus på det fysiske læringsmiljø og de konkrete undervisningsmidler, som elever og lærere bruger og interagerer med i fremtidens skole.

Hør og mød bl.a. professor Finn Thorbjørn Hansen, Aalborg Universitet, Professor Ole Sejer Iversen, Aarhus Universitet, Rum Arkitekter, Digitales, Innovaid, VANERUM SiS, Grundfos, Fablab Danmark, Årets vinder af KLs innovationspris Fredensborg Kommune, samt lærer og elever fra skoler i Svenborg, Kolding, Esbjerg og Vejle. 

Hent programmet og al øvrig information om dagen og den efterfølgende businessmiddag på linket her (pdf).

Vilkår for deltagelse og tilmelding til dagen: 
Partnere i projektet
Partnere deltager gratis i konferencen, men hver deltager medfinansierer projektet i form af timer før, under og efter konferencen. Det betyder, at hver deltager skal udfylde tidsregistrering og fremsende kopi af lønseddel til projektledelsen for de timer, der kan indgå under overskriften Leg og Læring – Kids n’ Tweens Lifestyle. Tilmelding senest 2. april via linket til højre her på siden.

Ikke-partnere
Betaler 300 kr. for deltagelse og måltider. Tilmelding og betaling foregår via Billetto på http://www.billetto.dk/da/events/endagifremtidensskole. Deadline 2. april.

Afmeldingsgebyr: Både partnere og ikke-partnere, der melder fra konferencen efter d.2. april eller udebliver, vil blive opkrævet et gebyr svarende til det fulde beløb på 300 kr.

Business middag: Hvis du også ønsker at deltage i den efterfølgende business middag, skal du huske at tilmelde dig seperat på via linket her.

Har du spørgsmål til program eller business middag, er du velkommen til at kontakte Eva Sommer Hansen på 2250 2492 eller evsha@vejle.dk

Vi ønsker alle en go’ dag i skolen.

Praktisk info