Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Reception i forbindelse med udgivelse af Kids n' Tweens publikationen Creators Room

Reception
Reception i forbindelse med udgivelsen af Kids n' Tweens publikationen Creators Room. Vi byder på et glas vin og et eksemplar af publikationen.

Du kan også møde nogle af partnerne i projektet, Palmelund Inventarsnedkeri og base it og høre om deres erfaringer.

Rum til leg og netværk
Vi "powernetværker" i en legende workshop, hvor du kan møde de andre deltagere, skabe nye spændende kontakter og får deres perspektiv på leg og rum.

Du kan se programmet her.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Du kan tilmelde dig via linket til højre her på siden.

BEMÆRK: Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 25. september.

Arkitekturens Dag
Fra kl. 14.30 vil der være mulighed for at deltage i Arkitekturens Dag, hvor temaet er ”Hverdagsarkitekturens værdier og muligheder”
Der vil være foredrag ved bl.a. Pernille Stensgaard, journalist på Weekendavisen og Nille Juul-Sørensen, direktør i Dansk Design Center.

Desuden vil årets arkitekturpris ”Vejle Prisen” også blive uddelt - i år for fyrretyvende gang. I år vil der yderligere blive uddelt en Borgernes Arkitekturpris og designelever fra HTX i Vejle vil udstille en særlig opgave i dagens anledning.

Spinderihallernes huskomponist Erling Hjernø vil sammen med arkitekt David Solhøj give en mini-koncert og vise, hvad der kan komme ud af fantasi og moderne computerteknologi i ”Når lyd bliver til form”. Resultatet bliver både til at høre, se og føle på, og gæsterne får også et indblik i processen bag værket, der er blevet til i Spinderihallernes prototypeværksted.

Praktisk info

Laboratorie: Arkitektur & Design
Dato 01.10.2012
Tid 13:30 - 14:30
Sted Spinderiet, Spinderihallerne
Adresse Spinderigade 11
7100 Vejle
Se adresse på kort