Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Formiddagsseminar: En sjovere by for børn

Kom og få inspiration til, hvordan bycentrum kan blive et sjovere sted for børn. Arbejder du med byudvikling, eller er du interesseret i at høre om to afsluttede udviklingsforløb i Leg og læring - Kids n´ Tweens Lifestyle, kan dette formiddagsarrangement være interessant for dig.

Projektet ”Børn i bycentrum” har kørt i laboratoriet for Arkitektur og Design siden januar, hvor tre arbejdsgrupper stillede sig selv spørgsmålet: ”Hvordan bliver Kolding bycentrum et sjovere og mere interessant sted for børn”?

Nu er de klar til at præsentere deres bud på, hvad der kan gøre Kolding by til et sjovere sted for børn og voksne. På seminaret vil I derfor få fremlagt fem forslag til, hvordan Kolding bycentrum bliver mere interessant for børn, heriblandt børnenes egne ideer. Desuden vil der være fremvisning af mock up modeller samt en udstilling, der viser udviklingsproces og resultat for projektet "Børn i bycentrum".

Ud over de tre arbejdsgruppers resultat vil der også være mulighed for at høre om projektet "Fredericia Battle 1849” – et mobil-rollespil til børn og børnefamilier, som også er blevet gennemført i Leg og læring - Kids n´ Tweens Lifestyle. Se mere her: http://kidsntweens.dk/idd104.asp

Partnerne i projektet "Børn i bycentrum" er: D-sign Tegnestuen, Ole Prinds, Outsider a/s, Designbørnehuset Sanseslottet, Reformo, Insemo, Nicolai for børn, House of Design og Kolding Kommune.

Se invitationen og tilmeld dig på her på siden. 

Praktisk info

Laboratorie: Arkitektur & Design
Dato 19.08.2011
Tid 09:00 - 12:00
Sted House of Design
Adresse Skolegade 2
6000 Kolding
Se adresse på kort
Downloads og links
Invitation