Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Partnerseminar GorillaPark

Se film fra seminaret her
Se fotos fra seminaret her

Tag dine børn med og glæd dig til en dag, der giver mulighed for en tur i trætoppene og ny viden om naturen som rum for børns leg og læring. Vi spørger også dine børn, hvad de selv synes. Sammen med et par eksperter sætter vi fokus på metoder til inddragelse af børn, når vi skal indsamle viden om og udvikle nye produkter og koncepter til dem.

Gorilla Park er en helt ny attraktion for hele familien i det smukke sydfynske landskab omkring Skjoldsmosegodset ved Svendborg. Princippet i attraktionen er træ-top klatring med tov og karabiner, hvor børn og voksne under kyndig instruktion får lov at svinge sig i trætoppene som rigtige gorillaer!

Programmet byder på kropslige udfordringer for alle aldre og temperamenter (dog skal dine børn være fyldt 8 år), samt korte oplæg fra førende eksperter i naturen og uderummet som lege- og læringsrum (SDU og Skovskolen). Der er indlagt tid til diskussion og netværk.

Vi er sikre på, at dine børn kan tage tilbage til skolen og berette om alle de fantastiske ting, de fik ud af en ”forlagt læringsdag” i træerne sammen med deres forældre og andre børn, der er blevet voksne. Og så er det sjældent, at du får lov at være professionel, forælder, barn, på arbejde og i skoven på samme tid!

Sted
Seminaret gennemføres uanset vejret. Parken stiller deres samer-telt m. varme og plads til 60 personer til rådighed, og der fyres op under grillen til frokost.

Seminaret foregår onsdag den 15. juni kl. 9-15 i
Gorilla Park
Rødmevej 45
5771 Stenstrup 

Gorillapark sørger for aktiviteter for børnene hele dagen. Læs mere om parken på www.gorillapark.dk  

Deltagelse
Endeligt program med navne på oplægsholdere bliver lagt på http://kidsntweens.dk snarest, men tilmeld dig allerede nu på http://kidsntweens.dk/idp207idd11.asp?su=1  

Deltagelse for partnere i Leg og Læring – Kids n´ Tweens Lifestyle samt deres børn er gratis. Øvrige deltagere mod betaling. Pris oplyses i det endelige program.

Praktisk info

Laboratorie: Fælles
Dato 15.06.2011
Tid 09:00 - 15:00