Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Blog om kreativitet og innovation

Kom i godt innovationshumør fra morgenen af - læs bloggen om kreativitet og innovation på www.kreativproces.dk. Kreativproces.dk er partner i Leg og Læring – kids n´ Tweens Lifestyle projektet.

Tyge Mortensen om sin blog:
Når jeg surfer rundt på nettet, rammer jeg tit forskellige blogge på engelsk om kreativitet og innovation. På disse blogge er vidensdeling om kreative teknikker og innovative processer meget vigtig. Når jeg rammer danske blogge, er det stort set ikke eksisterende. Normalen er, at der bliver vist for lidt om, hvad vi gør og kan i Danmark på det felt. Det vil jeg gerne prøve at lave om på. Jeg ved lidt om kreativitet og innovation. Jeg vil gerne dele det, så det er, hvad denne blog skal bruges til. Dele den lille smule, jeg nu ved om kreativitet og innovation samt komme med nogle små betragtninger og beretninger fra mit liv. Men også at videregive de inspirationer, jeg selv falder over fra nyhedsbreve, venner, surfing, kurser m.m.

Jeg blogger 5 gange om ugen, dvs. hver hverdag. Hver med en forskellig vinkel på kreativitet og innovation:

Mandag: Ny tænkning via sociale medier og networking
Tirsdag: Anmeldelse af en bog, et site eller en person
Onsdag: Kreative processer
Torsdag: Det globale view
Fredag: Træningscentret for kreativitet – masser af øvelser og lege

Det vigtige med denne blog er vidensdeling. Derfor ville jeg blive rigtig glad for hvis du ville hjælpe med at sprede rygtet om bloggen. Kontakt mig endelig eller brug kommentar funktionen, hvis du vil sige eller kommentere noget. Mail tym@dalumls.dk.