Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Praktikdating ... til gavn for din virksomhed

Leg og Læring deltager i "praktik dating" på SDU den 8. oktober, og du har, som partner i Leg og Læring, også mulighed for at få en praktikant (3 års studerende) fra Institut for Idræt og Biomekanik i foråret 2011.
 
Hvis du vil gøre din virksomhed ’lækker’ i forhold til at knytte kontakt til en praktikant fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, er du hermed inviteret til ’praktik dating’ ved arrangementet ”OPEN INSTITUTE” d. 8. oktober.
 
Praktikdating har til hensigt, at vores praktiknetværk kan fortælle om deres praktikvirksomhed og evt. give eksempler på mulige praktikforløb. Det er vores erfaring, at de praktikpladser, der deltager i praktikdating har større sandsynlighed for at få praktikanter i praktikperioden. Derfor opfordrer vi til at kigge forbi, hvis du har ønske om at modtage praktikanter i foråret 2011 (uge 5-12).
 
Praktikdating er forbeholdt vores nuværende praktiknetværk. Såfremt du kunne tænke dig at blive en del af praktiknetværker, savner yderligere information om praktikdating eller praktikforløbet må du meget gerne henvende dig til praktikkoordinator: Torben Hansen, thansen@health.sdu.dk, tlf.: 65 50 44 98
 
 
Læs mere om det gode praktikforløb her