Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

FabLearn Europe 2014 - sæt kryds og del dine erfaringer

16. juni afholder Aarhus Universitet for første gang FabLearn Europe endags internationale konference om Key Challenges in Digital Fabrication for 21st Century Education. Konferencen er arrangeret sammen med Bremen Universitet, Stanford Universitet og Spinderihallerne for lærere, teknologiudviklere og andre med interesse for digital fabrikation, design og innovativ undervisning i skolen.

På konferencen får lærere, pædagoger, designere, forskere og andre praktikere med interesse for digital fabrikation i undervisningen i folkeskolen mulighed for at udforske og diskutere nye arbejdsmetoder og digitale fabrikationsteknologier i undervisning.

Oplæg gives bla. af Paulo Blikstein fra Stanford University, som står bag fablab@school konceptet og som har bidraget til etablering af adskillige fablabs på skoler verden over samt adskillige publikationer om emnet. Mød også Dennis Krannich og Ole Sejer Iversen, som begge har leveret adskillige udgivelser om design med børn og børns interaktion med teknologi og digital dannelse, og deltag i en af de mange workshops om digitale fabrikationsteknologier i undervisning.

’Like’ vores Facebook-side og få nyheder om tilmelding og program eller hent yderligere information på fablearn.eu 

Har du allerede erfaring med at undervise børn i designprocesser med digitale fabrikationsteknologier, så byd ind på afvikling af workshop v. FabLearn 16. juni.

Eva Sommer, Spinderihallerne, vejleder gerne i at lave workshopbeskrivelse (2-3 sider). Kontakt evsha@vejle.dk
Deadline for fremsendelse af workshopbeskrivelse er 30. april.
Se rammer for workshops og proces for optagelse her.