Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Familien Cool rykker til Kolding

Kolding Kommunes Teknik- og Boligudvalg har afsat 800.000 kr. til 20 nye installationer i Kolding centrum, lege- og oplevelsesredskaberne Familien Cool. Redskaberne er udviklet i regi af Kids n' Tweens, i samarbejde med børn fra Designbørnehaven Sanseslottet, Munkevængets SFO og Aarhus Universitet.
Serien består af otte redskaber, hvor børn både kan lege og gå på opdagelse. I nogle af de flere meter høje redskaber er der digitale skærme med lys og lyd. Ud over de tyve legeredskaber er planen også at lave et stisystem med ' hoppe-felter', der skal lede børnene fra sted til sted.

Kolding Kommune afsætter 200.000 kroner for hvert budgetforlig frem til 2015. Et samlet beløb på 800.000 kroner. Pengene skal bruges på installationer i serien Familien Cool, som er store, blå legeredskaber samt et stisystem. Projektet bliver en del af ' bylivsstrategien i Kolding' og planen er, at redskaberne skal installeres i foråret 2013.

Kolding Kommune har valgt at installere tre Hr. High Cool, tre Onkel Time Cool, fire Bedste Belly Cool, fem Søster Sit Cool og fem Baby Cool. Redskaberne skal stå flere steder i byen, så de danner et ruteforløb, hvor børn skal gå fra figur til figur.

Læs mere om projektet her:
http://kidsntweens.dk/idd105.asp