Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Invitation til Fabric in Red Mono – koncert i Spinderihallerne d. 29. november kl. 19.30

Erling Hjernø inviterer partnere i lol - Kids n’ Tweens Lifestyle til koncert i Spinderihallerne den 29. november kl. 19.30. Erling Hjernø er selv partner og har deltaget i udviklingsforløbet MeeWee Room.
Derudover har han i to år også været ansat i Spinderihallerne som huskomponist.
”Min opgave har først og fremmest  været at skabe et kunstnerisk lyd- og musikværk under arbejdstitlen Lyden af Spinderihallerne”, siger Erling Hjernø. ”Derudover har Spinderihallerne også ønsket, at jeg skulle inddrage virksomheder, ansatte og samarbejdspartnere i og omkring Spinderihallerne i skabelsen af værket. Jeg synes faktisk, begge dele er lykkedes, og jeg håber, at alle medvirkende og øvrige samarbejdspartnere til Spinderihallerne vil komme og høre og  opleve resultatet med mig og de øvrige musikere den aften – også alle partnerne i kids projektet – OG jeres mænd, koner og venner!”

Koncerten markerer den foreløbige afslutning på det to-årige samarbejde mellem Erling Hjernø og Spinderihallerne. Udover Erling Hjernø medvirker trioen Fabric, som i udgangspunktet blev dannet til live-opførelser af sange og kompositioner skabt til Spinderihallerne. Trioen består af Nanna Schwartzlose på vokal, Jacob Broholm, piano og Thomas Sejthen på bas. Koncerten er et samarbejde med billedkunstner Lars Høygaard, hvis smukke og dramatiske installation Red Mono medvirker både som scenografi og med lyd.

Billetter kan købes for 100,- på billetto: http://www.billetto.dk/events/fabric-in-red-mono

Læs og høre mere om huskomponistprojektet på http://www.spinderihallerne.dk/huskomponist-i-spinderihallerne/