Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Partnerportræt: Palmelund Inventarsnedkeri

Palmelund Inventarsnedkeri er en lille vestjysk design- og håndværksvirksomhed, der leverer kreative og individuelle inventar-løsninger, skræddersyet til den enkelte kundes aktuelle behov. Samarbejdet med Kids n' Tweens har sparket nye døre ind.

Ny viden om indretning for børn
”Jeg har altid haft interessen for børnemøbler. Inden jeg begyndte at læse til arkitekt, arbejdede jeg to år som lærervikar, og siden har vi selv fået børn, så jeg har gennem mange år været fascineret af børns fantasi og hvordan de bruger lige det, der er ved hånden,” siger Birgitte Palmelund, der er uddannet møbelsnedker, har en halv arkitektuddannelse og driver Palmelund Inventarsnedkeri sammen med sin mand, maskinsnedker Johannes Gundesen. De to har nu fået nyt netværk og bred viden om inspirerende læringsmiljøer for børn gennem et års tæt samarbejde med bl.a. farvekonsulenterne fra BaseIt og Lene Iversholt fra UCL.

CreatorsRoom, fleksible løsninger med fokus på fællesskab
De tre har været hovedkræfter i Kids n’ Tweens forløbet "CreatorsRoom", der nu er omsat til nytænkte læringsrum, baseret på fleksibilitet og fællesskab, i institutionerne Carls Børnehus og Bjørnemosen i Odense.

”Vi har fået en masse gode kontakter og mod på at arbejde videre med at lave møbler og andet inventar til børn, og har fået fokus på det vi brænder for,” siger Birgitte Palmelund. Tag på besøg og oplev Creators Room her: http://www.youtube.com/watch?v=QuKC8Umfv38.

1. oktober udgiver Spinderihallerne publikationen ”CreatorsRoom - når rummet er på tværs bliver pædagogikken på trods.”
Læs mere om Palmelund Inventarsnedkeri på www.palmesnedkeri.dk