Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Kick-off på "Lillebælt Waters"

Torsdag d. 14/6 blev der afholdt kick-off på Kids n’ Tweens konceptet ”Lillebælt Waters” på Hindsgavl Slot i Middelfart.

I udviklingen af ’Lillebælt Waters’ konceptet har syv erhvervshoteller trodset den interne konkurrence til fordel for et samarbejde om at tiltrække flere børn og deres forældre eller bedsteforældre til Middelfart. Med stærk opbakning fra Middelfart Erhvervscenter, Turistforening og Kommune har partnerne etableret kontakt til lokale aktører inden for bl.a. gastronomi, sejlads og naturvejledning. Ved Kick-off arrangementet præsenterede partnerne samarbejdet, designet og de mange nye oplevelser for andre turistbureauer, det lokale erhvervsliv og foreninger.

Partnerne har udviklet værktøjerne til markedsføring af den ny fælles børnefamilieturisme satsning – fra bookingplatform til en designlinje. Når 100 familier kommer i uge 29-31 vil konceptet stå sin prøve. Her skal partnerne vise, at de vil hejse Lillebælt Waters flaget ved siden af deres eget, og om de kan udfylde rollen som familieværter. Det fik de inspiration til ved arrangementet fra nogle af Danmarks bedste inden for oplevelsesøkonomi - Henrik Meng, der bl.a. har udgivet bogen "Værtens bedste service", og Rasmus Johnsen – drivkraften bag "Cold Hawaii".

Du kan se pjecen med indhold og program for de tre uger her.
(stor fil - se den evt. online her).