Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Lillebælt - ny børnedestination

Den 14. juni løfter turismepartnerne bag Kids n’ Tweens projektet ”Middelfart som leg og læringsattraktion” sløret for nye børneoplevelser i Lillebælt. Konceptet hedder ”Lillebælt Waters”, fordi det er vandet, som Middelfart vurderer, bedst kan trække familier til. 18 aktiviteter ved vandet bliver netop nu for første gang samlet i et koncept af lokale aktører, så byens turister får bedre mulighed for at skabe sig et samlet overblik over alle de muligheder, som Middelfart rummer.

Syv af byens erhvervshoteller, Middelfart Erhvervscenter, Turistforeningen og Kommunen står bag satsningen, og hotellerne har udloddet 100 gratis tre dages ferieophold til familier, der kunne tænke sig at komme og teste byens attraktioner. For hotellerne og flere af operatørerne er det første gang, de målrettet prøver kræfter med børnefamiliesegmentet.

Kickoff-arrangementet 14. juni foregår på Hindsgavl Slot. Her vil Turismepartnerne bag projektet og projekt Kids n’ Tweens dele den viden, der ligger til grund for udvikling af oplevelseskonceptet og fortælle om opbygningen af konceptet, som testes af de 100 familier, der gæster byen i ugerne 29, 30 og 31. Det er gratis at deltage i kickoff-arrangementet den 14. Sidste tilmeldingsfrist er 11. juni. Se tilmeldingsmodul på www.kidsntweens.dk

Program:
Kl. 09.30 Ankomst
Kl. 10.00 Velkomst og gennemgang af dagen
Kl. 10.15: Præsentation af projektet
Kl. 10.30: Idé og visuel identitet bag Lillebælt Waters
Kl. 11.00: Hvilke oplevelser venter der gæsterne - maritime oplevelser i børnehøjde v/Søren Larsen & Ulrik Westphal. 
Kl. 11.15: Pause med lidt men godt til ganen
Kl. 11.45: Fremtidsstudiet v/Kirsten Poulsen fra Firstmove
Kl. 12.00: Rasmus Johnsen fra Cold Hawaii – lokal opbakning en forudsætning
Kl. 12.30: Henrik Meng – værtskab for børnefamilier