Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Første udviklingsprojekt sat i søen

Første udviklingsprojekt i laboratorium for ”Turisme og Oplevelser” er nu søsat. På trods af dårligt vejr mødte mange frem til premieren den 30. april.
I sæsonen 2010 kan du hver dag opleve historiske karakterer, som fortæller om, hvordan livet på slottet blev levet for flere hundrede år siden. Du kan få et indblik i forholdet mellem herskab og tjenestefolk, om arbejdet i mark og på slot, om pligter og privilegier.
 
Den overordnede formidling vil have som målsætning, at vise Egeskov som en autentisk og levende attraktion, hvor ejeren, greve Michael Ahlefeldt, selv bor og lever historien. Personalet inddrager de besøgende i formidlingen og sikrer, at de er med til at skabe den nutidige historie samt viser den helt specielle og unikke familiære samfundsstruktur, der findes og fandtes på et arbejdende gods. Formidlingen benytter sig dermed af læring af Egeskovs og tidens historie gennem leg.
 
Produktudviklingen ventes at sikre 1 ekstra fuldtidsstilling og 5-6 sæsonstillinger (ca. 4 årsværk) inden for formidling på attraktionen, udover det faste personale samt at genere ca. 10 % flere gæster alene i 2010 sæsonen.
 
Se film fra premieren her: http://www.kidsntweens.dk/idd78.asp