Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Spinderihallerne nu formelt ejere af projekt Kids n’ Tweens

Projektet Leg og Læring - Kids n´ Tweens Lifestyle er nu formelt kun ejet af Spinderihallerne i Vejle, idet vi også har overtaget den halvdel, der lå hos Syddansk Turisme.


Erhvervs- og Byggestyrelsen har godkendt, at Spinderihallerne overtager hele ejerskabet og dermed administration, projektregnskab og kommunikationsfunktionen. Det betyder, at der projektkontoret nu er placeret i Spinderihallerne.


Som regnskabsmedarbejder med ansvar for håndtering af blandt andet partnertimer og løn har vi ansat Hanne Skjoldemose. Hanne har i de senest ca. fire år arbejdet med Regionalfondsprojekter og har senest været ansat som økonomiansvarlig ved Welfare Tech Region.


Til at stå for kommunikation og presse har vi pr. 1. april ansat Sebastian Cappelen. Sebastian er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har bl.a. arbejdet som journalist ved Søndagsavisen og Vejle Amts Folkeblad samt som journalist og pressekonsulent i Region Syddanmark. Han afløser journalist Anders Lai, der har fået nyt job ved Aarhus Kommune.


Som projekt- og udstillingsassistent har vi ansat Andreas Waaben. Andreas er uddannet cand. mag i medievidenskab og multimediedesign ved Aarhus Universitet. Andreas har tidligere blandt andet arbejdet som tekstforfatter. Andreas arbejder blandt andet med Kids n’ Tweens udstillingerne og har sat den nuværende udstilling op, som præsenterer de foreløbige udviklingsprojekter. Den kan ses hér i Spinderihallerne frem til slutningen af maj.


Du finder kontaktoplysninger på projektets medarbejdere her.