Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Designforedrag: Design af legepladser

Tirsdag den 17. april får Spinderihallerne besøg af den japanske designer Hiromichi Hara, Chiba University Japan og arkitekt Peter Skjalm, der begge vil fortælle om deres design og arbejde med at bygge legepladser - med særligt fokus på brugerinddragelse og mobile legepladser.

Hiromichi Hara gæsteforelæser i øjeblikket på Arkitektskolen Aarhus og vi har fået mulighed for at booke ham som oplægsholder til et gå-hjem-møde. Peter Skjalm vil bl.a. fortælle om proces og brugerinvolvering i forbindelse med byggeriet af Skansen i Århus.

Hvis du er designer, legepladsproducent, står for at skulle bygge legepladser - eller hvis design og legepladser bare interesserer dig, så kom forbi og hør med!

Program:
16.30 Oplæg v. Hiromichi Hara, PhD, Associate Professor Chiba University Japan
17.00 Pause og networking
17.30 Oplæg ved arkitekt Peter Skjalm
18.00 Netværk og mulighed for at købe mad i Spinderihallernes café

Sted:
Spinderihallerne
Spinderigade 11, Magasinet
7100 Vejle

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendigt. Du kan tilmelde dig hér.

Det bliver en spændende eftermiddag, så skynd dig at tilmelde dig!

Designforedrag i Spinderihallerne
Spinderihallerne holder løbende foredrag med nationalt og internationalt anerkendte designere, som fortæller om deres arbejde, inspiration og drivkraft. Foredragene er åbne for alle og har til formål at udvide den professionelle horisont for folk i den kreative branche. De afholdes typisk som morgen eller som gå-hjem-møder om eftermiddagen. Foredragene arrangeres af Designandelen - denne gang i samarbejde Leg og Læring - Kids n' Tweens Lifestyle. www.designandelen.dk og www.kidsntweens.dk