Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Kids n’ Tweens på Velfærdens Innovationsdag

Ugebrevet Mandag Morgen slog for tredje år i træk dørene op til Velfærdens Innovationsdag i Øksnehallen i København.

Kids n' Tweens havde sammen med Skolen i Bevægelse og Engum Skole en stand med på messen, hvor blandt andet økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager og hjerneforsker Peter Lund Madsen var at finde blandt talerne.

Omkring 800 ledere fra offentlige og private virksomheder var samlet i Øksnehallen, for at give deres bud på fremtidens velfærdssamfund. Skolen i Bevægelses stand var bl.a. bemandet med lærere og elever fra Engum Skole, der demonstrerede, hvordan skolen har samarbejdet med virksomheden Cost:Bart. Eleverne har som en del af projektet blandt andet hjulpet virksomheden med at designe tøj og ure. Målet med projektet er, at ruste eleverne til fremtidens vidensamfund - dette opnås ved at udvikle en skole, der matcher de krav der stilles til eleverne i fremtiden.

Arrangementet bød på workshops, oplæg fra en række forskere og fagfolk og mulighed for at netværke og speeddate andre organisationer og virksomheder, der også beskæftiger sig med velfærdsinnovation. Her fik projektet mange positive tilbagemeldinger angående samarbejdet mellem skole og virksomheder, og Anders Høgsbro Holm fra Børne- og Ungeforvaltningen i Vejle Kommune var da også godt tilfreds med dagens udbytte:

”På innovationsdagen fik vi etableret vigtige kontakter til skolefolk fra andre kommuner, som er interesseret i at videndele og samarbejde med os, og vi fik også stort udbytte ud af at se andre kommuners stande og ved at deltage i konferencens workshops.”

Kids n’ Tweens var desuden repræsenteret på UCLs stand med MeeWee Room og Digimovez.