Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Magtens Spor er på skinner

Kongernes Jelling, Nyborg Slot, Koldinghus, Trekantområdet Danmark, der alle er partnere i udviklingsforløbet ”Magtens Spor” er næsten ved vejs ende med projektet. I midten af januar mødtes de i Spinderihallerne for at diskutere de sidste ting igennem, inden resultatet af forløbet skal præsenteres på symposiet Kommunikation med børn den 9. februar.

Formålet med Magtens Spor har været at styrke kulturarven i regionen via fortællinger om regionens konge- og dronningehistorier. Fælles for Kongernes Jelling, Nyborg Slot og Koldinghus er, at de hver gemmer på spændende fortællinger om kongemagten gennem tiden. Begyndende med vikingetiden ved Kongernes Jelling, gennem Danehof på Nyborg Slot til Renæssancen på Koldinghus.


Resultatet er en fortælling, der knytter de tre partnere sammen. Projektet består af et manuskript, som samler de tre attraktioners fortællinger om kongemagten i én historie. Hertil kommer et konceptskriv/en idébank, der giver input til, hvordan man kan udnytte manuskriptet tværmedielt på forskellige relevante platforme.

 
Partnerne er yderst tilfredse med resultatet af udviklingsforløbet, og de er allerede i gang med at rejse penge til at videreføre projektet med en bogudgivelse til efteråret. Hør mere den 9. februar.