Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Seminar om bevægende læring

En involverende formiddag med oplæg, debat, udviklings- og netværksaktiviteter. Der vil blandt andet være mulighed for at bryde hjernen med, hvordan børn kan være med til at udvikle nye bevægende skoleinventar samt at få en forståelse af, hvordan smartphones virker og kan bruges i fysiske aktivitet og læring i skolen.


Formålet med seminaret er at etablere et grundlag for at skabe en ny produktkategori, som er interaktive bevægelsesstimulerende skoleinventar til klasserummet.

Målet er at skabe fundament for at udvikle et ide- og konceptudviklingsevent for skoleelever på mellemtrinnet fra Sjølund-Hejls skole. Denne event bliver afviklet 5. januar 2012 i Spinderihallerne. Her vil deltage 100 elever og lærere samt kreative designere og projektdeltagere, som vil strukturere og facilitere processen. Der vil være mulighed for at hente inspiration fra andre skolemiljøer og læringskoncepter om, hvordan bevægelse kan blive en del af den boglige læring som eksempelvis "Learning Landscape", men vi kender det også fra læringsstilstænkningen.

Seminaret foregår fredag den 9. december 2011 kl. 9.00-12.45 hos SIS - Functional Furniture, Lollandsvej 16 i Middelfart.

Du kan se hele programmet hér og tilmelde dig hér. Frist: senest 7. december 2011