Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Invitation til Praktik Dating og Åbent Hus

Der er "praktik dating" på SDU den 11. november, og du har, som partner i Leg og Læring – Kids n´ Tweens Lifestyle, også mulighed for at få en praktikant (3. års studerende) fra Institut for Idræt og Biomekanik i foråret 2012.

Nye kontakter samt faglige og sociale indtryk
Dørene er åbne for alle med tilknytning til Institut for Idræt og Biomekanik samt studiet ’Idræt og Sundhed’. Dagen vil være spækket med faglige og sociale indtryk for både studerende, tidligere studerende, ansatte og folk med interesse for Idræt og Sundhed. Det er dermed en enestående mulighed for at fornemme, hvad der rører sig på instituttet samt en god mulighed for at etablere nye kontakter.

Få praktikanter i foråret 2012
Praktikdating har til hensigt, at uddannelsens praktiknetværk kan fortælle om deres praktikvirksomhed og evt. give eksempler på mulige praktikforløb. Det er vores erfaring, at de praktikpladser, der deltager i praktikdating har større sandsynlighed for at få praktikanter i praktikperioden. Derfor opfordrer vi til at kigge forbi, hvis du har ønske om at modtage praktikanter i foråret 2012 (uge 5-12).

Hvis du vil gøre din virksomhed ’lækker’ i forhold til at knytte kontakt til en praktikant fra Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, kan du blive inviteret til ’praktik dating’ d. 11. november ved at henvende dig til praktikkoordinator: Torben Hansen, thansen@health.sdu.dk, tlf.: 65 50 44 98.

Åbent Hus
Institut for Idræt og Biomekanik arrangerer en spændende dag, hvor vores 6 forskningsenheder bidrager med oplæg og workshops. Det er vores formål at gøre dagen spændende for alle, der interesserer sig for undervisning og formidling, forebyggelse og sundhed, træning og/ eller behandling osv. Du har således mulighed for både at få input om behandlingsformer, talentudvikling såvel som fremtidens trampoliner. Kort sagt – alle, der på en eller anden måde arbejder med idræt, fysisk aktivitet og sundhed i deres hverdag kan forhåbentlig finde noget de interesserer sig for og er velkomne til at kigge forbi.

For yderligere information
http://sdu.dk/Om_SDU/Institutter_centre/Iob_Idraet_og_biomekanik/OpenInstitute