Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

BØRNEMESSE i Spinderihallerne – gratis stand til de hurtige

Få viden om og kom direkte i kontakt med børnemålgruppen!

Den 8.–9. oktober 2011 kl. 10-17 afholdes en anderledes børnemesse i Spinderihallerne i Vejle med fokus på familieeventyr, liv og leg. En messe for hele familien, hvor alt er samlet under ét tag. Messen anslår, at 6.000 gæster vil besøge messen.

Børns udvikling i fokus
Børnemessen er en salgs- og informationsmesse for børn og deres forældre, samt kommende forældre. Den skal inspirere og informere forældre til børnegruppen mellem 0 og 12 år.

Børnemessen skal gøre det nemt for de travle forældre at finde spændende oplevelsesmuligheder i Regionen og købe de nyeste kvalitetsprodukter, indenfor babytøj, børnetøj og ventetøj, sko, bøger, motorikfremmende legetøj og udstyr.

Messen sætter fokus på børns udvikling og tilbyder aktiviteter, der styrker kreativiteten, fantasien, motorikken, maven og kroppen...

Få en standplads ganske gratis
Som partner i Leg og Læring – Kids n´Tweens Lifestyle har du mulighed for at brande dine egne produkter/egen virksomhed. De første tre virksomheder/attraktioner, som tilmelder sig som udstillere på info@leleg.dk kan få 9m2 stand med standvægge, kabler og lys gratis.

På messen er der tid til at formidle og skabe opmærksomhed omkring jeres produkt/udstilling for børn, give jeres kunder og besøgende nyttige tips, viden og inspiration:

• Mød dine nuværende og kommende kunder eller besøgende face to face – i et andet miljø end sædvanligt.
• Udbyg dit netværk i en positiv retning og skab nye forretningsmuligheder.
• Markedsføring i lokalblade og web er inkl. i prisen.
• Mulighed for at få postkort, rabatkupon til din stand eller produkt i goodiebaggen, som alle gæster vil få ved indgangen.
• Vis dine produkter i modeshowet med kun et minimum af arbejde.

Læs mere om messen på www.boernemessen.dk