Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Partnerportræt: Reformo

Så er det blevet tid til endnu et partnerportræt. Denne gang er det virksomheden Reformo, vi har valgt at præsentere jer for.

"Reformo blev partner i Leg og Læring – Kids n´ Tweens Lifestyle projektet, fordi vi så det som en fantastisk mulighed for at sparre med virksomheder, eksperter og videns-institutioner og samtidig få virkeliggjort idéer og koncepter i samarbejde med disse", udtaler industriel designer og partner Henrik Andersen. "Desuden fandt vi emnet ”leg og læring” meget interessant, da produkter til leg og ophold er et virkeligt spændende område", fortsætter han. Reformo prioriterer i høj grad virkeliggørelsen af projekter og idéer meget højt - og hjælper kunderne hele vejen fra idéfasen til det endelige produkt.

”Fabula”
"Vi har indgået i udviklingsforløbet ”Børn i bycentrum” under laboratoriet Arkitektur og Design. I fælleskab med Insemo ApS og de involverede eksperter fik vi på kort tid udviklet ”Fabula”, der er en bænk til leg og ophold. På bænken kan man både tage sig et hvil eller lege på dens udfordrende formgivning. På trods af en forholdsvis kort tidshorisont fik vi lavet en mock-up model, der er så gennemarbejdet, at der ikke er lang vej til markedet. ”Fabula” blev præsenteret ved Kulturnatten i Kolding, og vi arbejder nu på en bredere markedsføring", fortæller Henrik Andersen.

Nye samarbejder
"I projektet ”Børn i bycentrum” arbejdede vi blandt andet tæt sammen med Insemo ApS, der yder service på legepladser og producerer gummi-materialet ”Playtop”. Materialet bruges primært som faldunderlag, men kan bruges til stort set alle former for formgivning. De fleste legematerialer er lavet af plastic eller træ, og vi så et stort uudnyttet potentiale i, at lave et legeredskab/uderumsmøbel i et nyt og banebrydende design og materiale", pointerer Henrik Andersen.

Reformo Industrielt Design
Reformo Industrielt Design har hjemme i Kolding, og arbejder med produktudvikling og design. Kræfterne bag firmaet har mere end 100 produkter på samvittigheden, og vores kompetencer dækker bredt, fra det tekniske til det æstetiske.

Læs mere om Reformo Industrielt Design på www.reformo.dk