Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

En værktøjskasse er på vej - viden, udvikling og markedsføring til børn

Vi er i fuld gang med at producere en række af værktøjskort, som skal give jer partnere i projektet samt andre små og mellemstore virksomheder i regionen viden om børn samt kendskab til anvendelsesorienterede metoder i arbejdet med børn – både når det gælder markedsføring og i udviklingsprocessen af nye produkter og oplevelser til børn.

Værktøjskortenes indhold
Kortene tager udgangspunkt i projektets mål: ”Projektet er skabt til at give virksomheder, der arbejder med Leg og læring i region Syddanmark, nøglen til at forstå og nå børn i alderen 3-12 år.” og forholder sig til de tre nedenstående kategorier. 

De 5 første kort omhandler:
  • Viden om børn: 1. Flowteori 2. Børns forbrugeradfærd 
  • Viden om inddragelse af børn i udviklingsprocessen: 3.Walk n Talk med børn 4.Videoscenarier
  • Viden om at nå børn/kommunikation: 5. Facebook
Frem over vil der blive udviklet en række kort af laboratorielederne og foredragsholdere, således at vi ved projekt Leg og Læring - Kids n´ Tweens Lifestyles afslutning kan udlevere et sæt til alle partnere i projektet.

Brug kortene og giv feedback
Vi vil derfor gerne opfordre til, at du prøver at bruge dem allerede nu og kommer med feedback og ønsker til andre titler. Det kan blive et værktøj for dig i din fremtidige udvikling af produkter og oplevelser til børn samt i din kommunikation med børn.

Send input, kommentarer m.m. til ahj@syddanskturisme.dk

Kortene findes på Leg og Læring – Kids n´ Tweens Lifestyles hjemmeside under Viden og Værktøjer: http://kidsntweens.dk/idd12.asp