Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Sidste chance for tilmelding til partnerseminar

Så nærmer dagen sig for vores gorilla-seminar, som det er blevet døbt. Alle oplægsholderne er på plads, og vi har indgået en aftale med produktionsfirmaet Frøstrups om at lave en lille film om dagen, hvor især vores børn får en finger eller to med i spillet - både foran og bag kameraet. Se det endelige program her.

Vi har også formuleret et lille "fri-brev" til børnenes lærere, der forklarer lidt om seminaret, baggrunden og formålet med det. Det er I velkommen til at printe ud, så jeres børn kan ta' det med i skole. Download brevet her.

Endelig har vi formuleret et par små hjemmeopgaver til både børn og voksne, som vi vil be' jer tænke over inden selve seminaret. Formålet er at sætte nogle tankeprocesser i gang hos både børn og voksne, som vi så bygger videre på i løbet af dagen. Download hjemmeopgaverne til børn. Download hjemmeopgaverne til voksne.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil benytte en sjælden mulighed for at opleve, lege og lære, være i skole og på arbejde, voksne og børn sammen på én gang!

Kom glad med jeres børn - i skrivende stund er der 15 tilmeldte børn i alderen 8 - 14 år, og der er plads til flere gorillaer i trætoppene.

Så mangler vi kun din tilmelding - og godt vejr den 15. juni! Tilmeld dig her: http://www.kidsntweens.dk/idp207idd11.asp?su=1