Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Donation til videreudvikling af MeeWee room

50.000 kr. til MeeWee room
Tirsdag den 29. marts var en festdag på Den Sønderjyske Idrætsinstitution. For den dag overrakte Carl Bro 50.000,-, som skal bruges til at videreudvikle MeeWee room, som Laboratoriet for Krop og Bevægelse har udviklet på institutionen i et samarbejde med TRESS og Madsen og Hjernø.

Digital historiefortælling
Herved begynder rummet at kunne opfylde nogle af de forventninger, der er til aktivitetsrummet, som gennem digital historiefortælling skal motivere børn til refleksion og bevægelse for derigennem at bidrage til at styrke børnenes identitetsdannelse.

Det bliver rigtigt spændende at følge børnene, når de i løbet af kort tid tager rummet i anvendelse. Ikke mindst børnene, som har set rummet udfolde sig, glæder sig til at komme derind og lege.

Og alle der har været med til at udvikle rummet, glæder sig til at se, hvordan børnene så reagerer, når de pludselig får fortalt billedhistorier digitalt på en kæmpeskærm, når de kan optage deres egne legeaktiviteter på video og vise dem til deres venner og familie, eller hvordan de reagerer, når de kan lege med en videokulisse i baggrunden af for eksempel Hjejlen, der sejler ned af Gudenåen og forbi Himmelbjerget.