Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Lederuddannelse for dig, der arbejder med turisme!

I denne uge faldt brikkerne endeligt på plads for både den nye grundlæggende lederuddannelse og diplom i ledelse målrettet turisterhvervet!

Få bevis på den grundlæggende lederuddannelse
Den grundlæggende lederuddannelse starter den 13. april og bliver udbudt af Oplevelsernes Academy og IBC Kolding i tæt samarbejde med Tietgenskolen, Business College Syd og Svendborg Erhvervsskole.

For første gang vil man få mulighed for at få bevis på, at man har en grundlæggende lederuddannelse – dét der skal til for at takle turismens udfordringer! Ledelsesmetoder, kommunikation, konkrete handlingsplaner, trivsel og ”den glade gæst” vil blandt andet indgå som emner i ledelsesforløbet.

Yderligere detaljer samt kursusfolder kan hentes på vores nye portal: http://www.oplevelsernesacademy.dk/?visning=kursus&kursusid=122301

Diplom i ledelse tonet til Oplevelsesledelse
Derudover starter ”Diplom i ledelse tonet til Oplevelsesledelse” den 23. maj. Uddannelsen gennemføres af UC SYDDANMARK, og det forventes, at den vil blive udbudt på forskellige turismedestinationer i regionen. Yderligere information kan ligeledes hentes på vores nye portal:
http://www.oplevelsernesacademy.dk/?visning=kursus&kursusid=79501
 
Tilmeld dig
Der skal samtidig lyde en stor opfordring til at udforske alle de andre muligheder, der nu eksisterer for at få et kompetenceløft inden for turismen på vores portal: www.oplevelsernesacademy.dk. Tilmeld dig nyhedsbrev og uddannelser direkte.