Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Projekt Kids n' Tweens

Nøglen til at forstå og nå de 3-12 årige

Projekt Leg og Læring - Kids n' Tweens Lifestyle blev skabt for at give virksomheder, der arbejder med børn og unge i Region Syddanmark, nøglen til at forstå og nå børn i alderen 3-12 år. Deltagerne har delt ud af deres nyeste viden om målgruppen og udvekslet ideer til nye tilbud og oplevelser for børn og unge. Det langsigtede mål har været, at virksomhederne opnåde en markedsmæssig fordel og blev i stand til at tiltrække flere turister, kunder og samarbejdspartnere.

Arbejdet har været udført 3 laboratorier, der på hver deres måde arbejdede med børn og unges livsstil og konsekvensen heraf for virksomhederne. Måden, som de enkelte laboratorier arbejdede på, har ikke været branchespecifik. Det gav virksomhederne i projektet mulighed for at mødes og samarbejde på tværs af faggrænser og kulturer. Når kortene blandes på en ny måde, udvides muligheden for nyskabelse i de enkelte brancher, men også for at nye nicher opstår. Læs mere om de enkelte laboratorier: Turisme og oplevelser, Krop og Bevægelse samt Arkitektur og Design.

Projektet løb over 4 år og var et strukturfondsprojekt støttet af EU's regionalfond. Projektet afsluttedes 28. februar 2014.

Bag projektet står Spinderihallerne i Vejle, der har sikret fremdrift og resultater i projektet. Vil du vide mere så se kontakt.

FABLAB@SCHOOLdk
En udløber af Kids-projektet er et samarbejde mellem folkeskoler i Aarhus, Silkeborg og Vejle, ledet af Spinderihallerne, om værkstedsbaseret undervisning i design, teknologi og entrepreneurskab. Du kan læse mere om det nye projekt på hjemmesiden www.FabLabatSchool.dk eller følge det på facebooksiden FabLabSchoolDK.